Lad dem dog være proaktive

Kære Pernille Rosenkrantz-Theil

Vi forældre er skuffede over, at du politiserer folkeskolens fag, ved at nedlægge rådgivningsgruppen om fornyelse af kristendomsfaget, inden den overhovedet fik lov til at arbejde.
Socialdemokraten, med baggrund i den yderste venstrefløj, ved nok selv hvad der er bedst, siden du ikke har brug for rådgivning? Må jeg minde om at regeringer kommer og går, men folkeskolens fag består. Vore børn har altid brug for at skolens fag bliver revideret, for at gøre dem så relevante som muligt. Det gælder specielt et fag, som underviser i landets bærende tro og på mellemtrinnet giver udblik til andre religioner.

Men hvor det kristne grundlag er vigtig for de fleste borgerlige partier, viser denne afvisning af fornyelse med al tydelighed socialdemokraternes sekulære udgangspunkt. Det har vi set, når tidligere S-regeringer har neddroslet timetallet i kristendom og sidst Helle Thorning, der fjernede konfirmandforberedelsen fra undervisningstiden. Det her er værdipolitik! Gud er ikke død, selvom I ikke taler om Ham! 

Det er en ommer. 

Skriv en kommentar